+386 40 343 232

info@lumitech.si

Servis Črpalk

Črpalke so izjemne naprave, ki nam omogočajo hitro in enostavno črpanje ter prečrpovanje tekočin.

Tako kot vsi stroji in naprave tudi potrebujejo redno vzdrževanje s katerim se izognemo nezaželenim zastojom in stroškom, ki nastanejo ob izpadu delovanja črpalke oziroma potrebi po nakupu nove.

Pogostost preventivnih servisov je odvisna od tipa, pogostosti in intenzivnosti delovanja črpalke. Veliko pa je tudi odvisno od abrazivnosti in temperature medija, ki ga prečrpava. Črpalke, ki puščajo ali delujejo s zmanjšano zmogljivostjo lahko z popravilom ponovno vrnemo v maksimalno funkcionalnost.

V kolikor s popravilom čakamo, tvegamo nastanek večje obrabe rotacijskih delov, pregrevanje in posledično popolno okvaro črpalke.  

TIPI Črpalk

Centrifugalne
Večstopenjske – horizontalne
Večstopenjske – vertikalne
Obtočne
Bazenske in spa
Vodne
Samosesalne
Potopne
Potopne črpalke za emulzijo
Visokotlačne
Zobniške in vijačne

Neuradni servis Črpalk Grundfos

V našem podjetju se največkrat soočimo z proizvajalcem črpalk Grundfos, saj je to podjetje eden izmed vodilnih proizvajalcev črpalk na svetu.

Na zalogi imamo rezervne dele za osnovni servis skoraj vseh tipov črpalk.

Pri vsaki črpalki po končanem servisu opravimo test elektromotorja in test tesnosti črpalne komore in na opravljeno delo ob pravilni uporabi nudimo eno leto garancije.

Rezervni Deli

V našem podjetju se ukvarjamo s popravilom in prodajo več vrst črpalk. Nudimo popravilo in dobavo rezervnih delov večine proizvajalcev.

Med rezervne dele črpalk sodijo mehanska tesnila in ostala tesnila črpalne komore, prav tako pa se potrudimo s hitro dobavo ostalih mehanskih delov.

Najpogosteje popravilo črpalk zahteva menjavo mehanskega tesnila, ležajev elektromotorja in ostalih tesnil črpalne komore.

Za ceno servisa črpalke in rezervnih delov  je priporočljiv predhoden ogled črpalke v naši delavnici ali na naslovu vašega podjetja

Potrebujete servis?

Prosimo vas, da izpolnite vse podatke, ki jih poznate, saj bo tako lahko tudi ponudba najbolj kvalitetna.